Főoldal

Kedves Látogató!

Kellemes hangulatú kempingünk a szovátai Patakmajorban, a Medve-tó körüli fürdőteleptől 1,5 km-re helyezkedik el. A kempinget minden irányból bükkerdő övezi, jobb oldali határán pedig a Sebes-patak hűs és tiszta vize csordogál. Természeti adottságainak köszönhetően a Patakmajor kemping ideális szálláshely a természetet, szabadságot szerető, pihenni vágyó turistának.

Olvass tovább

A kempingről

A kemping területén 55 db, különböző felszereltségű faházikó várja vendégeit, ezen kívül sátorral, illetve lakókocsival érkező vendégeket is tudunk fogadni. Az autók parkolása a házikók, illetve a sátorhely közvetlen közelében biztosított. A házikók egy része saját fürdőszobával, illetve kis konyhával rendelkezik.

Olvass tovább

Szálláslehetőségek

– STANDARD házikó 2 fő részére
– STANDARD házikó 3 fő részére
– KOMFORT I. házikó 2 fő részére
– KOMFORT II. házikó 3 fő részére
– CSALÁDI házikó 3 vagy 4 fő részére
– Sátorhelyek és lakókocsihelyek

Olvass tovább

A kempingről

A központi vizes blokkban közös mosdó, zuhanyzó, WC, illetve egy közös használatra kialakított mosogató tér található. Az udvaron grillezési lehetőség nyílik, a kemping területén több áramcsatlakozó doboz van elhelyezve. Jellegéből, felszereltségéből adódóan a Patakmajor kempingben Szováta szálláshelyei között a legelőnyösebb árakat találja az idelátogató. Kempingünk JÚNIUS 15-től SZEPTEMBER 4-ig van nyitva. A nyitvatartási időszakon kívül érkező csoportok számára előzetes egyeztetés szükséges.

Szeretettel várjuk!