Kempingünkben a következő szálláslehetőségeket kínáljuk:

A nyitvatartási időszakon kívül érkező csoportok számára előzetes egyeztetés szükséges.
A szállást az érkezés napján 15:00 óra után lehet elfoglalni. A távozás napján a szálláshelyeket legkésőbb 11:00 óráig át kell adni. 
A kemping területén a KEMPING RENDTARTÁS kötelező érvényű a tartózkodás teljes idejére! Azon vendégeink számára, akik a Gyergyói-medencét és környékét is meg szeretnék látogatni, szeretettel ajánljuk a gyergyócsomafalvi BORSIKA PANZIÓT. Kérjük látogassák meg a panzió honlapját.
A KEMPING TERÜLETÉN KÖTELEZŐ A CSEND MEGŐRZÉSE!

KOMFORT I. házikó

A KOMFORT I. típusú házikóink kialakításánál párjukkal érkező vendégeinkre gondoltunk.
Franciaággyal, saját fürdőszobával és hűtőszekrénnyel vannak ellátva. 5 db ilyen típusú házikóink van, ezek közvetlenül a Sebes patak partján helyezkednek el.

STANDARD házikó

STANDARD típusú házikóink 2, illetve 3 fő számára biztosítanak szállást.
Ezen házikók lakói a kemping udvarában található közös vizes blokkban levő mosdókat, zuhanyzókat használhatják. Számukra a recepción hűtőszekrény és fagyasztó használatát biztosítjuk.
Az autók parkolására közvetlenül a házikók mellett van elegendő hely.

CSALÁDI házikó 3, illetve 4 főre

A CSALÁDI típusú házikóink saját fürdőszobával, kis konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel vannak ellátva.
A konyha nem tartalmaz edénykészletet és főzőeszközt.
A Patakmajor kempingben 6 db ilyen típusú házikó van, amelyek egymás mellett, közvetlenül a Sebes patak bal partján helyezkednek el. A 3 személyes házikókban egy kétszemélyes és egy egyszemélyes ágy van, a 4 személyes házikókban egy kétszemélyes és egy emeletes ágy. A 13, 14-es számú házikók 3 fő, a 15-18-as számúak pedig 4 fő fogadására vannak berendezve. A foglalásnál kérjük szíveskedjenek megjegyezni melyik típusú házikót szeretnék lefoglalni.

KOMFORT II. házikó 3 főre

A Komfort házikó 3 főre saját fürdőszobával rendelkező felújított faházikó. A házikóban egy franciaágy egy egyszemélyes ágy és egy hűtőszekrény található.